Hoofdgerechten visgerechten

  • Termunter schotel de luxe! € 16.50 PP

    acht verschillende vissoorten in boter gebakken, geserveerd op een schaal met friet, aardappelen, rauwkost en groente. Minimaal 2 personen per tafel!


    Roerbakschotel gamba`s! € 12.95

    Gamba`s uit de wok, met verschillende groentes, rijst en rauwkost. Piri-piri of ketjap saus naar keuze.


    Sliptong € dagprijs

    drie sliptongetjes in boter gebakken


    Sliptong € dagprijs

    zes sliptongetjes in boter gebakken


    Kibbeling € 10.95

    kibbeling gesneden van pangafilet uit Vietnam, in olie gebakken

    Schol € 10.95

    twee grote schollen in boter gebakken


    Schelvisfilet € 11.95

    een zeer bekende vissoort, gefileerd, in boter gebakken met mosterdsaus


    Schelvisfilet speciaal € 13,25

    in boter gebakken met mosterdsaus geserveerd met champignons, ui, paprika en Noorse garnalen


    Zeelands roem € 11,50

    mosselen van de bakplaat, met ui, paprika en champignons geserveerd met frieten, stokbrood en sauzen


    Termunter schotel € 12.95

    specialiteit van ons restaurant, vier verschillende vissoorten in boter gebakken

  • Scholfilet € 11.95

    verse schol, zorgvuldig gefileerd in boter gebakken


    Scholfilet speciaal € 13.95

    scholfilet in boter gebakken, gegarneerd met gebakken Ditzumer garnaaltjes.


    Kabeljauwfilet € 11.95

    heerlijke kabeljauw, gevangen in de Noordzee en op de huid gebakken met mosterdsaus.


    Kabeljauwfilet speciaal € 13.25

    heerlijke kabeljauw, gevangen in de Noordzee en op de huid gebakken, geserveerd met champignons, ui, paprika en Noorse garnalen


    Zalm € 14.50

    zalmfilet van verse Noorse zalm in boter gebakken. Geserveerd met whiskeysaus

    Zalm speciaal € 15,50

    zalmfilet met pesto omwikkeld met boerenspek in boter gebakken


    Zeeduivel € 15,95

    Stevige malse vissoort, gevangen bij Borkum, omwikkeld met serranoham in boter gebakken


    Paling (seizoengebonden) € 16.95

    In boter gebakken paling, wild gevangen uit onze eigen streek


1/1
Goed bereid kost wat tijd

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, gebakken aardappelen rauwkost, warme groente en fritessaus.

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en of zetfouten voorbehouden.