Gebakken visproducten

  • TM 8 Jacobina € 6,50

    Italiaans vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom.


    TM 16 Wendeltje € 6,50

    Drie soorten Italiaans sorbetijs met vruchten en slagroom.


    TM 18 Marma € 6,50

    Italiaans mint en pure chocoladeroomijs met slagroom.


    TM 20 Albert J Bosker € 6,50

    Strawberry cheesecake met aardbei- en vanillie roomijs.


    TM 24 Dolfijn € 6,50

    Panna cotta met sinaasappelijs en saus.

    TM 28 Zeearend € 6,50

    Een heerlijk huisgemaakte crème brûlée.


    TM 29 Westereems € 18,00

    Als je niet kunt kiezen uit bovenstaande assortiment: Een groot bord met diverse soorten Italiaans ijs en zoetigheden voor twee personen.


    Italiaanse schotel € 14,00

    Tagliatelle met verse zalm, gamba's en groente in een huisgemaakte roomsaus.


    Termunter wokschotel € 14,00

    Gamba's uit de wok, met verschillende verse groenten, rijst en ketjap of piri piri saus.


    Zoutkamper schotel € 15,00

    Twee schollen met gebakken Zoutkamper garnaaltjes en ui, geserveerd met gebakken aardappelen met spekjes en rauwkostsalade.

  • Reitdiep schotel € 18,00

    Heerlijke wild gevangen paling uit het Reitdiep, geserveerd met boerenfrieten en rauwkostsalade.


    TM45 € 17,00

    Spies met zeeduivelfilet, omwikkeld met serranoham, geserveerd met boerenfrieten, rauwkostsalade en stroganoffsaus.


    Noordzee schotel € 22,00

    Zes sliptongen in boter gebakken geserveerd met boerenfrieten en rauwkostsalade.


    TM 20 € 23,00 - 44,00 - 80,00

    Voor de echte visliefhebber!
    Een heerlijk gerecht met schar, scholfilet, zalm met pesto en boerenspek, sliptong, kabeljauw met roomkaas en serranoham, mosselen, gamba's en calamaris in knoflookolie.
    Geserveerd met boerenfrieten en rauwkostsalade.

    1 pers. 23.-
    2 pers. 44.-
    4 pers. 80.-


    Eems € 16,00

    Drie sliptongen in boter gebakken.

    Broodplankje € 5,00

    met kruidenboter, tapenade en olijven.


    Butchers best € 13,00

    Verse hamburger van de bakplaat, belegd met kaas, spek ei, tomaat en augurk op een heerlijk broodje.


    salade geitenkaas € 11,00

    Gemengde sla met geitenkaas, walnoten en honing.


    Dollard € 16,00

    Topper van de kaart! Vier verschillende vissoorten in boter gebakken.


    Groningermosterdsoep € 5,00

    met reepjes rookspek, prei en brood.

  • Broodje haring € 3,00

    broodje haring op rustique witbrood of donker desembrood.


    Kip op het stokje € 13,00

    Sate van kippendij vlees op de plaat gebakken.


    Salade zalm en gamba's € 13,00

    Gemengde sla met huisgerookte zalm, verse gamba's, zongedroogde tomaatjes en honing mosterd dressing.


    Oostereems € 15,00

    Verse scholfilet uit de Noordzee, gebakken op de bakplaat.


    Termunter Vissoep € 6,00

    naar oma Lukje's recept! Gevuld met schaal en schelpdieren.

    Broodje garnalen € 6,50

    met vers gepelde Zoutkamper garnaaltjes op rustique witbrood of donker desembrood.


    Schnitzel € 13,00

    Mooie schnitzel van de slager, 250 gram.


    Oostereems speciaal € 18,00

    Verse scholfilet met gebakken ui, paprika, champignons en Zoutkamper garnaaltjes.


    Proeverij gerookte vis € 9,00

    Een heerlijk voorgerecht met diverse soorten huisgerookte vis geserveerd met brood.


    Stokbroodje gezond € 5,50

    met ham, kaas, ei, komkommer, tomaat en sla.

  • Schnitzel met champignonsaus € 15,00

    Mooie schnitzel van de slager, 250 gram. met champignonsaus


    Proeverij garnalen € 9,00

    Diverse soorten garnalen geserveerd met brood en kruidenboter.


    Bocht van Watum € 15,00

    Verse kabeljauwfilet met huisgemaakte mosterdsaus.


    Stokbroodje huisgerookte zalm € 6,50

    met honing mosterd dressing.


    Gamba's in knoflookolie € 9,00

    naar Spaans recept van Tenerife.

    Bocht van Watum speciaal € 18,00

    Verse kabeljauwfilet met gebakken ui, paprika champignons en Zoutkamper garnaaltjes.


    Stokbroodje paling € 6,50

    met gerookte Zoutkamper palingfilet.


    Schnitzel met stroganoffsaus € 15,00

    Mooie schnitzel van de slager, 250 gram. met stroganoffsaus


    Doekgaat € 18,00

    Verse kabeljauwfilet met roomkaas en boerenspek.


    lekkerbekje € 4,50

    van verse heekfilet met ravigottesaus.

  • Huibertaat € 15,00

    Zalmfilet van Noor se zalm met huis gemaakte cocktailsaus.


    Huibertaat speciaal € 18,00

    Zalmfilet, gemarineerd met verse pesto en omwikkeld met boerenspek.


    Garnalen cocktail € 10,00

    Heerlijke Zoutkamper garnaaltjes op een bedje van gemengde sla geserveerd met brood en huisgemaakte cocktailsaus.


    Carpaccio van de week € 10,00

    Vraag niet hoe het kan, maar geniet ervan! Elke week een andere carpaccio.


    Kibbeling € 5,50

    van verse kabeljauwfilet met ravigottesaus.

    Jakobsschelpen € 13,00

    Juweeltjes uit de zee, licht gebakken op een bedje van rucola sla en zongedroogde tomaatjes.


    Kibbeling voor de grote trek € 8,00

    van verse kabeljauwfilet met ravigottesaus.


    Schnitzel met gebakken ui, paprika en champignons € 15,00

    Mooie schnitzel van de slager, 250 gram. met gebakken ui, paprika en champignons


    Tapasplank 2 - 3 personen € 22,00

    Geïnspireerd door de reizen naar Barcelona. Met diverse schaal en schelpdieren, gerookte vis, olijven, geserveerd met brood en boter.


    Mosselen € 5,00

    Gepaneerde Zeeuwse mosselen in olie gebakken.

  • Uitsmijter € 8,00

    drie gebakken eieren op witbrood of donker desembrood met ham, kaas en salade.


    Schnitzel met twee spiegeleieren € 15,00

    Mooie schnitzel van de slager, 250 gram. met twee spiegeleieren


    Tussen land en zee € 22,00

    Een heerlijke malse biefstuk in combinatie met grote gegrilde gamba's. Een verrassend hoofdgerecht!


    Termunter uitsmijter € 10,00

    Drie gebakken eieren op witbrood of donker desembrood met ham, kaas, salade en gebakken Zoutkamper garnaaltjes.


    Fish and chips € 11,00

    Lekkerbekje van heekfilet geserveerd met boerenfrieten, rauwkostsalade en sauzen.

    Westereems € 12,00

    Topper van de kaart! Kibbeling van verse kabeljauwfilet geserveerd met boerenfrieten, rauwkostsalade en sauzen.


    Vis in het kistje € 12,00

    Kibbeling, mosselen, visfriet, garnalen en calamaris geserveerd met boerenfrieten, rauwkostsalade en sauzen.


    TM29 € 13,00

    Twee grote schollen in olie gebakken geserveerd met boerenfrieten, rauwkostsalade en sauzen.


    Zeelands roem € 13,00

    Mosselen van de bakplaat met ui, paprika en champignons. Geserveerd met boerenfrieten en stokbrood met kruidenboter.


1/1

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en of zetfouten voorbehouden.