Hoofdgerechten vis
- Eems € 16,00
Drie sliptongen in boter gebakken.
Dollard € 16,00Topper van de kaart! Vier verschillende vissoorten in boter gebakken.
Oostereems € 15,00Verse scholfilet uit de Noordzee, gebakken op de bakplaat.
Oostereems speciaal € 18,00Verse scholfilet met gebakken ui, paprika, champignons en Zoutkamper garnaaltjes.
Bocht van Watum € 15,00Verse kabeljauwfilet met huisgemaakte mosterdsaus.
Bocht van Watum speciaal € 18,00Verse kabeljauwfilet met gebakken ui, paprika champignons en Zoutkamper garnaaltjes.
Doekgaat € 18,00Verse kabeljauwfilet met roomkaas en boerenspek.
Huibertaat € 15,00Zalmfilet van Noor se zalm met huis gemaakte cocktailsaus.
Huibertaat speciaal € 18,00Zalmfilet, gemarineerd met verse pesto en omwikkeld met boerenspek.
Tussen land en zee € 22,00Een heerlijke malse biefstuk in combinatie met grote gegrilde gamba's. Een verrassend hoofdgerecht!
De hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, een warme groente en boerenfrieten of gebakken aardappelen naar keuze.
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en of zetfouten voorbehouden.