Hoofdgerechten vis

  • Eems € 16,00

    Drie sliptongen in boter gebakken.


    Dollard € 16,00

    Topper van de kaart! Vier verschillende vissoorten in boter gebakken.


    Oostereems € 15,00

    Verse scholfilet uit de Noordzee, gebakken op de bakplaat.


    Oostereems speciaal € 18,00

    Verse scholfilet met gebakken ui, paprika, champignons en Zoutkamper garnaaltjes.


    Bocht van Watum € 15,00

    Verse kabeljauwfilet met huisgemaakte mosterdsaus.

    Bocht van Watum speciaal € 18,00

    Verse kabeljauwfilet met gebakken ui, paprika champignons en Zoutkamper garnaaltjes.


    Doekgaat € 18,00

    Verse kabeljauwfilet met roomkaas en boerenspek.


    Huibertaat € 15,00

    Zalmfilet van Noor se zalm met huis gemaakte cocktailsaus.


    Huibertaat speciaal € 18,00

    Zalmfilet, gemarineerd met verse pesto en omwikkeld met boerenspek.


    Tussen land en zee € 22,00

    Een heerlijke malse biefstuk in combinatie met grote gegrilde gamba's. Een verrassend hoofdgerecht!

1/1
Goed bereid kost wat tijd

De hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, een warme groente en boerenfrieten of gebakken aardappelen naar keuze.

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en of zetfouten voorbehouden.