Nagerechten

  • Eems € 16,00

    Drie sliptongen in boter gebakken.


    Dollard € 16,00

    Topper van de kaart! Vier verschillende vissoorten in boter gebakken.


    Oostereems € 15,00

    Verse scholfilet uit de Noordzee, gebakken op de bakplaat.


    Oostereems speciaal € 18,00

    Verse scholfilet met gebakken ui, paprika, champignons en Zoutkamper garnaaltjes.


    Bocht van Watum € 15,00

    Verse kabeljauwfilet met huisgemaakte mosterdsaus.

    Bocht van Watum speciaal € 18,00

    Verse kabeljauwfilet met gebakken ui, paprika champignons en Zoutkamper garnaaltjes.


    Doekgaat € 18,00

    Verse kabeljauwfilet met roomkaas en boerenspek.


    Huibertaat € 15,00

    Zalmfilet van Noor se zalm met huis gemaakte cocktailsaus.


    Huibertaat speciaal € 18,00

    Zalmfilet, gemarineerd met verse pesto en omwikkeld met boerenspek.


    Tussen land en zee € 22,00

    Een heerlijke malse biefstuk in combinatie met grote gegrilde gamba's. Een verrassend hoofdgerecht!

1/1
Goed bereid kost wat tijd

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en of zetfouten voorbehouden.